Nova projektpartner expanderar och söker nu två engagerade projektledare som delar vårt fokus på affär och kund. Vi söker dig som vill anta en ny utmaning och har god erfarenhet av projektledning inom bygg och entreprenad.


Vi ser att du är utåtriktad, engagerad och ansvarsfull. Vidare är du tydlig och konkret, duktig på att bygga relationer såväl internt som externt, en lagspelare med stort målfokus. Vi ser också att du har god förmåga att planera, organisera och genomföra ditt arbete på ett strukturerat sätt.
Du blir en viktig nyckelspelare i vårt ledande team där du självständigt kommer driva projekt och kunddialoger samt ansvara för hela projektgenomförandet. 
Tjänsten är på heltid och lokaliserad i Norrköping.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka ansökan till:  info@novaprojekt.se


Sista ansökningsdag:  30 september 2019.
Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta:  tobias.isfors@novaprojekt.se.

ID 06

OM OSS

Nova Projektpartner

Nova Projektpartner bildades 2015 som ett systerbolag till Nova fastighetsförvaltning av Wirström Invest AB för att bedriva renoveringar på egna fastigheter inom koncernen, men även utföra byggnadsarbeten åt främst andra fastighetsägare och företag. Tobias Isfors klev in som VD och delägare och tillsammans har man byggt upp en organisation på 28 medarbetare och omsatte under sina 3 första år nästan 100 miljoner kronor.

Nova Projektpartner har en bred kunskap från kalkyler och bygglov och vidare genom hela byggproduktionen. Med vår samlade kunskap besitter vi möjligheten att utföra alla byggtjänster från offentliga byggprojekt, stora försäkringsskador med reglerade kalkyler till större konstruktionsändringar och tillbyggnader.

Nova Projektpartner har dessutom en väl fungerande byggservice som erbjuder ett flexibelt och kompetent servicelag med alla yrkeskategorier inom byggnation, för att kunden snabbt ska kunna få hjälp och ska kunna lämna över hela ansvaret till oss.

Nova Projektpartner blev redan första året medlem i Sveriges Byggindustrier, trots att kravet för medlemskap var att ha drivit verksamhet i minst 2 år. Detta för att man kunde visa upp den totala bilden av erfarenhet och kunskap redan från start.